KAYSERİ / HACILAR - Demokrasi Şehitleri Ortaokulu

Haz

BilimKent Projesi 3. Bilim Günleri kapsamında öğrencilerimiz, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi konulu sunumlarını yaptılar.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 101. yıldönümü programı ve Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma ilçe programı düzenlendi.

Mrt

09.09.2021 tarihinde başlayan, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Serpil Aydoğdu tarafından yürütülen "Science In Our Life" adlı  eTwininng projesi 6. Sınıflardan 6 öğrencimizin her ay yaptığı bilimsel etkinlik ve çalışmalar ile devam etmekte ve sona yaklaşmaktadır.

Ock

Okulumuzda İHH işbirliğiyle DÜRÜSTLÜK  MANAVI etkinliği yapıldı. Elde edilen gelir  yetimlere harcanmak üzere İHH yetkililerine teslim edildi.Öğrencilerimize ailedeki sevgi ,saygı ve bağlılığın nasıl olması gerektiği açıklandı . Hepimizin  bir yetim adayı olduğu , biz başka yetimlere sahip çıkalım ki ,bizim başımıza da öyle bir şey gelince , diğer duyarlı insanlar bize  sahip çıkacağı belirtildi.
Sevdiklerimizi ve sahip olduğumuz nimetleri ,kaybetmeden kıymetini bilmek gerektiği vurgulandı .

Ara

Bilim fuarımıza teşrif etmeniz bizleri onurlandıracaktır.

Ara

Şehit ve gazilerimizin okulumuzu ziyaretleri ile gerçekleştirilen etkinlik ile  ögrencilerimiz yapılan fedakarlıkları ve vatan sevgisinin önemini kavradılar.

Ara

7. sınıflarımıza trafik eğitimi verildi.

Ara

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yılında saygıyla anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 98. yıl dönümünü coşkuyla kutladık.

Ekm

Cennet Komşuluğu Projesi kapsamında birbirine yardımcı olan öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim hediye edilmiştir.

Eyl

Okulumuz ders giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibi olacaktır.

Eyl

Sayın velilerimiz 05.09.2021 tarihinde Pazar günü yapılacak olan bursluluk sınavı sınav giriş  yerlerine aşağıdaki siteden bakabilirsiniz.