KAYSERİ / HACILAR - Demokrasi Şehitleri Ortaokulu

Ock

Bilim haftası kapsamında okulumuzda yapmış olduğumuzu bilimsel etkinliklerden bazı kareler...

Ock

6. Sınıf öğrencilerimiz ile rehberlik etkinliklerimizden olan "Duygularımız Rengarenk" etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda görevliler tarafından ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Ara

İstiklal Ilkokulu' nda yapılan trafik eğitimden kareler.

Ara

Ssosyal Bilgiler Öğretmenimiz Serpil AYDOĞDU rehberliğinde 5. 6. Ve 7. Sınıflarımız ile müze ziyaretlerimiz yapılmıştır.

Ekm

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. M. Kemal ATATÜRK

Ekm

2022 - 2023 İlköğretim Haftası Kutlandı

Haz

2021/2022 Eğitim Öğretim yılı sona erdi. Karnelerini alan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Okulumuzdan ayrılan 8. Sınıf öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz, Serpil Aydoğdu öğretmenimizin etwinning projesi ile Ulusal Kalite Etiketi aldı. Öğretmenimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.