KAYSERİ / HACILAR - Demokrasi Şehitleri Ortaokulu

HAYRETTİN ÖZBEK - OKUL MÜDÜRÜ

Hayrettin  ÖZBEK (Uzman Öğretmen) 1960 yılında Kayseri de doğdu. İlk öğretimini Hisarcık Fevzi Çakmak  İlkokulu ve  Kayseri Fatih İlkokulunda (Şimdiki adı Şükrü Malaz İlkokulu ) tamamlamıştır. Taşcıoğlu  Kur’an Kursunda hafızlığını tamamladıktan sonra Kayseri İmam Hatip Lisesinde okudu.1979 da Yeşilhisar ‘a  daha  sonra  Nevşehir’e giderek İHL  yi bitirdi.  1985  yılında  Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesini   bitirdi. Ordu  İHL  Meslek  Dersleri Öğretmenliği ,Ordu Çıraklık Eğitim Merkezi ,Ordu Tekn.L.ve EML de görev yaptı . 1993-1997 yıllarında Erzurum Anadolu  Lisesi’nde DİKAB öğretmenliği  , 1997-1999 yıllarında  Sakarya da öğretmenlik yaptı.Sakarya  Fevzi Çakmak İÖO.da  görev yaparken  ‘’17  Ağustos  Marmara  Depremi’’nedeniyle  Kayseri’ye  Hisarcık Fevzi  Çakmak  Ortaokuluna   tayin  oldu.

Özel Fen Lisesi , Anadolu Lisesi , Dersane , gibi  eğitim  kurumlarında  görev  yaptı.Çeşitli Sivil  toplum  kuruluşlarında  Eğitim Liderliği  ve  yöneticiliği , Radyo  Proğramı  , İzci  Liderliği ,Amatör dağcılık ,  İlk Yardım Uygulamaları , Kayakçılık ,  gibi  çalışmalar  yaptı.  2014 yılında  Hacı  Sami  Boydak  İO  Okuluna müdür olarak  atandı. Arabça ve İngilizce bilmektedir.

Hayrettin  ÖZBEK  evli ve  üç  çocuk  babasıdır.